Galvenā Attiecības 9 jaunā partnera īpašības, kuras vajadzētu uztvert kā brīdinājuma signālus

9 jaunā partnera īpašības, kuras vajadzētu uztvert kā brīdinājuma signālus

edomas

Pateicoties savam darbam, laulības šķiršanas juristi saprot attiecības un var sniegt daudz noderīgu padomu. Viņi zina, ar kuriem cilvēkiem ir īpaši grūti un neērti būt kopā, un līdz ar to, kādām jaunā partnera rakstura iezīmēm un uzvedības iezīmēm pievērst uzmanību. Protams, neviens nav ideāls, un katrā var atrast vienu vai divas pazīmes, bet, ja to ir vairāk, ir laiks nopietni padomāt!

1. PĀRĀK BIEŽA RUNĀŠANA PAR LAULĪBU
Pirms aptuveni piecpadsmit gadiem kādā intervijā aktieris Kriss Prats stāstījis, ka uzreiz pēc iepazīšanās ar savu (tagad bijušo) sievu sapratis, ka vēlas viņu precēt. “Es uzreiz neizlēmu to atzīt, jo lūgt precēties pirmajā tikšanās dienā ir neprāts. Bet es tiešām to varētu!” – viņš atcerējās.

“Tāda noteiktība nesola ilgstošas ​​attiecības,” skaidro Sanfrancisko ģimenes tiesību speciālists L. Sadlers. “Bieži vien ir tā, ka daudz kas cilvēkā šķiet pazīstams, kas nozīmē, ka aktivizējas vecie uzvedības modeļi, parādās vecas vēlmes un problēmas. Ja vēlaties atrast partneri, kurš izcels jūsos labāko, iespējams, vēlēsities izvairīties no tiem, kuri šķiet pazīstami. Neziņa un šaubas par jaunu partneri iepazīšanās sākumā ir diezgan normāla parādība.”

2. SEVIS GLORIFICĒŠANA
“Daudzi cilvēki mēdz nedaudz izrotāt savu tēlu, lai izskatītos labāk,” saka Kārena Kovija, advokāte un šķiršanās konsultante no Čikāgas. “Bet, ja vietnes profilam ar reālo personu nav gandrīz nekā kopīga, skrieniet. Ja attiecības sākas ar maldināšanu, nākotnē ir grūti sagaidīt godīgumu.”

3. RUNĀJOT PAR PAGĀTNES ATTIECĪBĀM, SEVI PASNIEDZ KĀ UPURI
“Ja viņš(-i) sauc savus bijušos par psihotiskiem vai histēriskiem, tā ir izvairīšanās no atbildības par savu lomu attiecībās. Visticamāk, tas pats notiks arī jūsu pārī,” saka Morgans Ričardsons, šķiršanās advokāts no Ņujorkas. “Attiecības prasa piepūli no abiem. Maz ticams, ka kāds, kurš atsakās atzīt kļūdas, pieliks šīs pūles, un jūsu ziņā būs saglabāt attiecības.”

4. NEPIEDZĪVO FIZISKU PIESAISTI
“Tas, ka attiecību sākumā neesat kaislību un vēlmju pārņemts, nenozīmē, ka tām nav nākotnes,” skaidro Lieta Sadlere. “Iepazīšanās sākumā partneri bieži jūtas neveikli. Bet, ja pat attiecību sākumā nav vēlmes pēc tuvības, diez vai tā parādīsies nākotnē. Tas nav biedējoši, ja abiem partneriem sekss nav galvenais. Dažiem svarīgāka ir komunikācija, laika pavadīšana kopā un savstarpējs atbalsts. Un ar “garlaicīgu” intīmo dzīvi jūs varat dzemdēt bērnus un pēc tam šķirties kā draugi – galu galā šādas savienības pamatā iepriekš bija draudzība. Taču daudzos pāros fiziskas tuvības un pievilcības trūkums noved pie neuzticības, kas sagrauj laulību.”

5. VAIRĀKAS REIZES ŠĶĪRIES
“Diemžēl daudzi mums ir atkārtoti klienti,” atzīst Atlantas šķiršanās advokāts Rendāls Keslers. “Tie, kas ātri nolemj apprecēties, tad tikpat ātri arī šķiras. Dažiem cilvēkiem vienkārši ir jābūt precētiem, lai justos “normāli”.”

6. NORĀDES PAR NESTABILU FINANŠU SITUĀCIJU
“Ja jūsu partnera finansiālais stāvoklis ir pilnīgi neskaidrs, ir iemesls par to padomāt,” saka Morgans Ričardsons. “Piemēram, vispirms viņš aicina uz restorāniem un apdāvina ar dāvanām, bet pēc tam sūdzas, ka viņam atslēgta elektrība. Vai arī viņi joprojām gaida, kad finansiālā situācija uzlabosies un ļaus tikt galā ar pagātnes neveiksmīgo lēmumu sekām?

Kas notiks, kad izveidosiet ģimeni? Vai esat gatavs, ka viss finansiālais slogs gulsies uz jums, it īpaši, kad parādās bērni? Viena kliente neko nedarīja, kā vien mēģināja segt vīra nevajadzīgos izdevumus. Viņa neveiksmīgi mēģināja viņam noteikt vismaz dažus ierobežojumus, kas izraisīja savstarpēju aizvainojumu, skandālus par parādiem un šķiršanos.”

7. FORMĀLI PRECĒJIES
“Ja viņš jums nav teicis, ka jau ir precējies, vai arī pateicis jums to tikai otrajā vai trešajā randiņā, tā ir brīdinājuma zīme,” atgādina Rendāls Keslers. “Viņi var teikt, ka viņi ilgu laiku nav dzīvojuši kopā, ka laulība ir tikai uz papīra. Tas vismaz nozīmē, ka tuvojas šķiršanās, ko sarežģī savstarpēji aizvainojumi, kuru dēļ nav iespējams panākt draudzīgu vienošanos. Sliktākajā gadījumā šāds cilvēks melo un pat neplāno šķirties.

8. AIZRAUJAS AR ALKOHOLU
“Ja jūsu partneris katrā randiņā pasūta vienu dzērienu (īpaši stipru) pēc otra, tā ir brīdinājuma zīme, brīdina Kārena Kovija. “Nav svarīgi, ka cilvēks, šķiet, nav piedzēries. Pirmajā alkoholisma stadijā pastiprinās organisma pretestība alkoholam, tāpēc, ja cilvēks daudz dzer un nepiedzeras, tas var liecināt par atkarības sākumu.

9. GRIB VISU LAIKU PAVADĪT KOPĀ
“Esiet piesardzīgs, ja jūsu jaunais partneris vēlas “visu uzreiz”,” iesaka Liets Sadlers. “Viņš vai viņa var jūs pārliecināt, ka jūs jau esat ļoti tuvi, lai gan jūs tikko satikāties. Kad jūs pavadāt katru minūti kopā, tā var šķist kaislīgas romantikas pazīme. Jūs it kā saplūstat kopā, tā ir brīnišķīga sajūta, ja tā rodas tikai īpašos brīžos.

Bet, ja tā ir pastācīgi, tā ir bīstama zīme. Lietas var nonākt pat līdz vardarbībai, kad vienam no partneriem sāk trūkt personīgās telpas un viņš mēģina atrauties. Ja cilvēks burtiski nevar dzīvot bez attiecībām, viņam vajadzētu paņemt pārtraukumu no mīlestības meklējumiem, lai vispirms paaugstinātu savu pašcieņu un pašapziņu.


You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More